Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 100E Solus

Vanaf 2150,-

De Trimline 100E Solus Corner is de perfecte elektrische haard: niet te groot, niet te klein, maar precies goed. Deze haard voegt een extra dimensie toe aan je interieur en past bijna overal in huis. Of je nu een royale landschapshaard zoekt zonder veel ruimte op te offeren, de Trimline 100E Solus Corner biedt luxe en stijl met één druk op de knop.

 

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Trimline 100E Solus Corner is een elektrische haard die de perfecte balans vindt tussen grootte en functionaliteit. Niet te groot, niet te klein, maar precies goed voor diegenen die op zoek zijn naar een haard die een extra dimensie toevoegt aan hun interieur.

 

De veelzijdigheid van de Trimline 100E Solus Corner komt tot uiting doordat deze vrijwel overal in huis kan worden geplaatst. Met zijn royale landschapshaardontwerp neemt deze haard niet veel kostbare ruimte in beslag, maar biedt toch een luxueuze uitstraling met slechts één druk op de knop.

 

Voor wie op zoek is naar een royale landschapshaard die perfect past in elk interieur, biedt de Trimline 100E Solus Corner de ideale oplossing. Het moderne ontwerp en de panoramische ervaring voegen een vleugje luxe toe aan elke kamer. Of je nu een gezellige avond met het gezin hebt of een romantische avond met je geliefde, deze haard creëert een unieke sfeer die herinneringen maakt.

 

Met de eenvoudige bediening van de Trimline 100E Solus Corner, kun je met één druk op de knop genieten van de warmte en het schouwspel van vlammen. Geen gedoe met houtblokken of rook, maar wel de luxe uitstraling van een haard die je interieur verrijkt.

 

Stel je voor hoe deze opvallende haard jouw huis verrijkt. Denk aan alle heerlijke avonden die je zult beleven rond deze haard, genietend van de warmte, het licht en de unieke sfeer die deze elektrische haard met zich meebrengt. De Trimline 100E Solus Corner voegt niet alleen stijl toe aan je interieur, maar ook een buitengewone ervaring die elke ruimte transformeert.

Extra informatie

Model

Front, 2-zijdig, 3-zijdig

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 2-zijdig, 3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit