Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire E-one 190S

Vanaf 8610,-

De Kalfire E-one 190S biedt een levensechte vuurbeleving met 3D holografische vlammen, opties voor persoonlijke aanpassingen en Atmos Heating voor een complete sfeerhaardervaring.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Natuurgetrouw vuur wordt opgewekt door de Kalfire E-one 190S, een elektrische holografische sfeerhaard met glazen panelen aan de voor- en zijkanten, inclusief optionele verwarming. De weergave van 3D holografische vlammen op handgemaakte houtblokken creëert een levensecht vuureffect, ondersteund door opties zoals een realistisch gloeibed, knisperend geluid en de mogelijkheid van Atmos Heating voor een complete vuurbeleving.

 

Dit driezijdige model transformeert je interieur tot een visueel hoogtepunt, geschikt als doorkijkhaard waarbij het holografische vlammenspel door de zijkanten bewonderd kan worden. Met een breedte van 190 cm is de E-one 190S ideaal als cinewall. Bovendien kunnen de Kalfire E-one sfeerhaarden aangepast worden aan persoonlijke voorkeuren, met installatiehulp van exclusieve gecertificeerde dealers.

 

Atmos Heating is een innovatief verwarmingselement exclusief beschikbaar voor de inbouwversies van de Kalfire E-one, behalve de E-one 100F FR. Het verzorgt een aangename, continue warmtestroom in een hoek van 45 graden, waardoor een unieke vuurervaring ontstaat die kenmerkend is voor elektrische haarden.

 

Ervaar jouw eigen vuurcreatie met de diverse personalisatie-opties: regel de intensiteit en hoogte van de vlammen, kies uit verschillende vlambeelden, pas het geluid en de gloeibedintensiteit aan. Bewaar deze instellingen in de Kalfire-moods en geniet van jouw op maat gecreëerde vuur met slechts één klik.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 3-zijdig,
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit