Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire E-one 160F

Vanaf 7100,-

De Kalfire E-one 160F is een elektrische sfeerhaard die met 3D holografische vlammen een realistisch vuureffect creëert. Dit frontmodel biedt diverse inbouwmogelijkheden en personalisatie-opties, inclusief de innovatieve Atmos Heating voor warmte.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Elektrische Holografische Sfeerhaard met 3D-effect

 

De Kalfire E-one 160F is een elektrische sfeerhaard met alleen aan de voorzijde glas en optionele verwarming. Via de projectie van 3D holografische vlammen op de handgemaakte stammen wordt natuurgetrouw vuur nagebootst. Opties als het realistische gloedbed, knisperend geluid, en optionele Atmos Heating, zorgen voor een optimale vuurbeleving.

 

Frontmodel voor diverse inbouwmogelijkheden

 

Een frontmodel is uitermate geschikt voor inbouw in een vlakke wand, een kastenwand of in een schouw. De Kalfire E-one holografische sfeerhaarden zijn af te stemmen op persoonlijke voorkeuren. Met 160 cm is de E-one 160F perfect inzetbaar als cinewall. Exclusieve en gecertificeerde dealers ondersteunen bij de inbouw en realisatie van het gewenste design.

 

Atmos Heating: sfeerhaard met warmte

 

De E-one is verkrijgbaar met een innovatief verwarmingselement genaamd Atmos Heating, exclusief voor de inbouwversies van de Kalfire E-one (alle varianten m.u.v. de E-one 100F FR). Het verwarmingselement biedt een aangename en continue stroom van warme lucht in een hoek van 45 graden. Deze verwarming draagt bij aan een unieke vuurbeleving die specifiek is voor elektrische haarden.

 

Creëer jouw eigen vuur

 

Er zijn diverse opties beschikbaar om je eigen vuur te creëren. Personaliseer bijvoorbeeld de intensiteit en hoogte van de vlammen, wissel tussen verschillende vlambeelden, kies het geluid en de intensiteit van het gloedbed. Bewaar al deze instellingen in de Kalfire-moods voor gemakkelijke toegang tot jouw gepersonaliseerde vuurervaring.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 3-zijdig,
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit