Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire E-one 100FR

Vanaf 5695,-

De Kalfire E-one 100F FR is een vrijstaande elektrische sfeerhaard met 3D holografische vlammen aan de voorzijde, inclusief realistische effecten zoals een gloedbed en knisperend geluid. Deze haard biedt veelzijdigheid in plaatsing en eenvoudige verplaatsbaarheid, waardoor het geschikt is voor verschillende ruimtes zonder ingrijpende installatievereisten.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

E-one Elektrisch Holografische Vrijstaande Sfeerhaard

 

De Kalfire E-one 100F FR is een vrijstaande elektrische sfeerhaard met alleen aan de voorzijde glas en een stalen behuizing die in elk interieur past. Door de projectie van 3D holografische vlammen op handgemaakte stammen wordt een natuurgetrouw vuur nagebootst. Opties zoals het realistische gloedbed, knisperend geluid en het 3D-effect dragen bij aan een optimale vuurbeleving.

 

Eenvoudige plaatsing en verplaatsing

 

Deze vrijstaande elektrische haard is zeer eenvoudig te plaatsen én te verplaatsen, waardoor je zelfs na verhuizingen, verbouwingen of herindeling van ruimtes kunt blijven genieten van deze haard. Omdat de haard niet ingebouwd hoeft te worden, kun je creatief zijn met de plaatsing ervan. Van restaurantlobby’s tot slaapkamers, restaurants, of zelfs op jachten; de E-one 100F FR kan veilig overal geplaatst worden.

 

Personaliseer jouw vuurervaring

 

Diverse opties worden aangeboden om je eigen vuur te creëren. Pas bijvoorbeeld de intensiteit en hoogte van de vlammen aan, wissel tussen verschillende vlambeelden, kies het geluid en de intensiteit van het gloedbed. Bewaar al deze instellingen in de Kalfire-moods voor gemakkelijke toegang tot jouw gepersonaliseerde vuurervaring met slechts één klik.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Elektriciteit