Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber e-SliM Linear 1200/450 I

Vanaf 4828,-

De e-SliM Linear biedt een verbluffend echte haardervaring met een uniek, gepatenteerd vuurbeeld op basis van waterdamp, beschikbaar in diverse breedtes voor veelzijdige toepassingen.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De innovatieve e-SliM Linear haard herdefinieert de standaard voor hoogwaardige elektrische haarden. De opvallend geringe inbouwdiepte maakt het mogelijk om het verbluffend echte vuurbeeld, bestaande uit licht en waterdamp, op nog meer locaties in te bouwen dan voorheen. Met beschikbaarheid in 3 verschillende breedtes, biedt deze haard een sfeervolle toevoeging aan elke wand, elk concept, op elke gewenste locatie. Het opent een wereld van mogelijkheden om verantwoord met vuur te experimenteren en te genieten.

 

De e-SliM Linear staat garant voor ultiem gebruiksgemak. Of het nu handmatig, via de afstandsbediening of met behulp van een app is, de haard biedt verschillende bedieningsmogelijkheden die passen bij jouw voorkeur. Met het gepatenteerde Comfort$aver verwarmingssysteem, met een maximaal vermogen van 2 kW, biedt deze haard niet alleen sfeer, maar ook warmte op koude dagen.

 

De haard is verkrijgbaar in 3 breedtes, waardoor je kunt genieten van een vuurbeeld van ruim 2 meter breedte. Dit maakt de haard ideaal voor toepassing in bijvoorbeeld een Cinewall, waar het een opvallende en sfeervolle aanvulling kan zijn. Met zijn unieke gepatenteerde driedimensionale “levend” vuurbeeld op basis van waterdamp, biedt deze haard een haast 100% realistische haardbeleving.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  1,3 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit