Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex XHD26 Firebox 25

Vanaf 442,-

De Dimplex Firebox, met zijn frameloze design, aanpasbare vlammen en speciaal gloeibed, biedt zowel elegantie als functionaliteit voor diverse interieurs.

Artikelnummer: d76575830583-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Dimplex Firebox, een elektrische inbouwhaard, vertegenwoordigt een veelzijdige en eigentijdse toevoeging aan verschillende interieurs. Deze haard biedt de mogelijkheid om in een muur of een op maat gemaakte omlijsting te worden ingebouwd, waardoor het een flexibele keuze is voor diverse ruimtes. Binnen de XHD modellen onderscheidt deze haard zich door een reeks geavanceerde functies die zorgen voor een opvallende vuurervaring.

 

De frameloze behuizing van de Firebox maximaliseert het zicht op de vlammen, waardoor een indrukwekkend visueel element ontstaat. Een aanpasbare eigenschap van deze haard is de bewegingssnelheid van de vlammen, die naar wens kan worden ingesteld. Bovendien biedt het speciale gloeibed verschillende aanpasbare kleurenthema’s, waardoor je de haard kunt personaliseren naar jouw eigen smaak en stijl.

 

De Firebox XHD is uitgerust met een handige digitale thermostaat die zorgt voor een gemakkelijke regeling van de temperatuur. Daarnaast is deze haard verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor je de mogelijkheid hebt om het juiste formaat te kiezen dat het beste past bij jouw specifieke behoeften en ruimtevereisten.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  1400 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektriciteit