Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

British Fires Brockenhurst

Vanaf 3945,-

De Brockenhurst Suite is ontstaan uit de wens om bekroonde LED-vlamtechnologie te combineren met een verbluffende marmer-look display, resulterend in een tijdloos meesterwerk dat dienstdoet als het centrale pronkstuk van elke moderne woning.

 

Maattekening Brockenhurst

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De ontwikkeling van de Brockenhurst suite begon met een eenvoudige vraag: hoe kunnen we onze bekroonde LED-vlamtechnologie combineren met een verbluffende display die perfect past in moderne woningen? Het antwoord werd gevonden in het ontwerpen van een marmer-look suite die strak, solide en tijdloos is. Elk detail werd zorgvuldig overwogen, waardoor we geobsedeerd raakten om tot een overtuigend marmer-effect ontwerp te komen, één dat kan dienen als het pronkstuk van elke woning.

 

De inspiratie achter de creatie van de Brockenhurst suite kwam voort uit een diepgaande wens om innovatieve LED-vlamtechnologie te koppelen aan een visueel verbluffende display die perfect aansluit bij het moderne huis. Deze suite is ontworpen om niet alleen warmte en sfeer te bieden, maar ook om een statement te maken in elke ruimte waarin hij wordt geplaatst.

 

De gedetailleerde aandacht die is besteed aan het verkrijgen van een overtuigend marmer-effect, gepaard met de hoogwaardige LED-vlamtechnologie, maakt de Brockenhurst suite tot een tijdloos meesterwerk dat niet alleen functioneel is als verwarmingsbron, maar ook als een esthetische aanvulling op het interieur. Het is een weerspiegeling van zorgvuldig vakmanschap en een samensmelting van innovatie met tijdloze elegantie.

Extra informatie

Model

Brockenhurst 870, Brockenhurst 1200, Brockenhurst 1600

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,5 kW
 • Merk
  British Fires
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektrisch