Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY SPECIAL 8

Vanaf Op aanvraag

Ontdek Boley’s buitenhaarden, zoals de elegant vormgegeven vuurschaal in RVS, verkrijgbaar in diverse diameters en brandstofopties (gas, hout of bio-ethanol), die zowel functionaliteit als stijl toevoegt aan uw terras of tuin, voor een warme en uitnodigende sfeer.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De buitenhaarden van Boley zijn een verfijnde mix van diversiteit in vormen en maten. Neem bijvoorbeeld de prachtige vuurschaal vervaardigd uit roestvrij staal (RVS). Deze vuurschaal is verkrijgbaar in verschillende diameters, waardoor er voor elke buitenruimte een passende variant is. Bovendien biedt Boley de flexibiliteit om te kiezen tussen gas, hout of bio-ethanol als brandstof, afhankelijk van persoonlijke voorkeur en situatie.

 

Deze vuurschaal in RVS belichaamt niet alleen functionaliteit maar ook esthetiek. Het strakke ontwerp straalt moderniteit uit en past naadloos in diverse buitenomgevingen, variërend van een modern terras tot een klassieke tuinsetting. Het vormt een aantrekkelijke aanvulling op elke buitenruimte en voegt een warme, uitnodigende sfeer toe, waardoor mensen samenkomen en genieten van het vuur.

 

Boley’s vuurschaal is meer dan alleen een haard; het is een stijlvolle toevoeging aan uw buitenleven. Het biedt niet alleen warmte maar creëert ook een ambiance die het buitenverblijf verrijkt en een gezellige atmosfeer toevoegt aan uw terras of tuin.

Specificaties

 • Vuurzicht
  4-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Vrijstaand