Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY SPECIAL 5

Vanaf Op aanvraag

Ontdek Boley’s speciale buitenvariant van de lijnvuren: gasgestookte designhaarden die op maat worden gemaakt en een verfijnde architectonische toevoeging vormen voor uw tuin, waarbij de breedte van het vuur naar uw wens kan worden aangepast.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Onze lijnvuren, normaal gesproken ontworpen voor binnenshuis, worden ook op maat vervaardigd als speciale varianten voor buiten. Deze exclusieve designhaarden zijn volledig gasgestookt en vormen een prachtige architectonische toevoeging aan uw tuin. Wat deze buitenhaarden extra bijzonder maakt, is dat ze volledig op maat worden gemaakt, waarbij de breedte van het vuur naar uw specifieke wensen kan worden aangepast.

 

De buitenvariant van onze lijnvuren biedt een unieke kans om de elegantie van designhaarden naar uw buitenruimte te brengen. Deze gasgestookte haarden zijn ontworpen met oog voor zowel esthetiek als functionaliteit, waardoor ze niet alleen warmte en sfeer toevoegen, maar ook een statement vormen als een stijlvolle en eigentijdse toevoeging aan uw tuin.

 

Omdat deze haarden op maat worden gemaakt, heeft u de vrijheid om de breedte van het vuur aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur en de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Hierdoor wordt de buitenhaard een naadloze aanvulling op uw buitenomgeving en kunt u genieten van een vuurbeleving die perfect is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw