Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY SPECIAL 24

Vanaf Op aanvraag

Deze openhaard lijkt te ontstaan uit de boekenkast erachter. Door het goede ontwerp en de afstemming van de materialen is dit ook zo. Het vuur wordt als het ware de zithoek ingebracht.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze openhaard lijkt organisch te verschijnen uit de boekenkast erachter, en dat is geen toeval. Dankzij een doordacht ontwerp en zorgvuldige materiaalkeuze smelten de haard en de boekenkast samen tot één geheel. Het vuur wordt als het ware de zithoek ingebracht, waardoor de ruimte een warme en uitnodigende sfeer krijgt. Het natuurstenen plateau voegt een levendig element toe en creëert een prachtig contrast met de houten vloer.

 

Om een optimale veiligheid en efficiëntie te garanderen, worden de rookgassen gecontroleerd afgevoerd met behulp van een rookgasventilator. Het rookkanaal bevindt zich discreet achter het dichte paneel van de boekenkast, waardoor het ontwerp strak en naadloos blijft. Zo combineert deze haard niet alleen functionaliteit en esthetiek, maar biedt hij ook een slimme oplossing voor ruimtegebruik en interieurontwerp.

Specificaties

 • Vuurzicht
  4-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Vrijhangend