Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY SPECIAL 18

Vanaf Op aanvraag

De Boley Special 20, een moderne stalen schouw in hoogglans wit met champagnekleurige interne accenten, biedt een eigentijdse vertaling van traditionele schouwen, volledig aanpasbaar qua maatvoering en kleurstelling naar wens.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Boley Special 18 illustreert de veelzijdigheid van Boley, waarbij ze naast eigentijdse ontwerphaarden ook op maat gemaakte traditionele schouwen aanbieden. Deze antieke schouw, vervaardigd in Maron Emprador, straalt een tijdloze elegantie uit. Het vakmanschap komt tot uiting in de verfijnde details die deze schouw kenmerken. Elk element draagt bij aan de esthetische pracht en historische allure van deze creatie.

 

Het Maron Emprador materiaal voegt een rijke, warme uitstraling toe aan de schouw, terwijl de fraaie details het geheel een bekoorlijke allure geven. Bovendien is het binnenwerk van de schouw vervaardigd uit blank staal met een verouderde look, waardoor een rustiek contrast ontstaat met het Maron Emprador, terwijl het toch harmonieus samensmelt tot een samenhangend geheel.

 

Een bijzonder aspect van deze schouw zijn de gietijzeren lamellen in de achterwand, die niet alleen een decoratief element toevoegen, maar ook zorgen voor een efficiƫnte warmteafgifte. Deze lamellen dragen bij aan de functionaliteit van de schouw door extra warmte te verspreiden, waardoor het niet alleen een esthetische toevoeging is, maar ook een functioneel element in huis.

 

Met de Boley Special 18 brengt Boley een eerbetoon aan de traditie van antieke schouwen, met oog voor detail en functionaliteit. Het is een meesterwerk dat de perfecte balans vindt tussen klassiek design, ambachtelijk vakmanschap en eigentijdse functionaliteit.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw