Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY 77

De Boley 77, beschikbaar als hout- en gashaard, imponeert met subtiele details, glasopties en een aanpasbare stalen mantel, wat resulteert in een visueel aantrekkelijke haard met gegarandeerd optimaal zicht op het vuur.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Het openhaardmodel Boley 77 wordt aangeboden als zowel een houthaard als een gashaard. Dankzij zijn subtiele details, het gebruik van glas en een stalen mantel is deze haard een visueel genot. De aandacht voor detail en de combinatie van materialen maken deze haard een esthetische verrijking voor elke ruimte.

 

Het glas van deze haard is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor er een ruime keuze is om aan te sluiten bij uw persoonlijke voorkeur en interieur. Daarnaast kan de stalen mantel gespoten worden in elke gewenste kleur, waardoor er talloze mogelijkheden zijn om de haard perfect te laten aansluiten op uw interieur.

 

De Boley 77 biedt een optimaal zicht op het vuur, of u nu kiest voor de hout- of gashaardvariant. De combinatie van design, functionaliteit en aanpasbaarheid maken deze haard tot een waardevolle toevoeging aan elke ruimte, waarbij het vuur een blikvanger wordt met gegarandeerd optimaal zicht.

Specificaties

 • Vuurzicht
  4-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw