Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY 73S

Vanaf Op aanvraag

De veelzijdige Boley 73S, beschikbaar als hout- en gashaard, kenmerkt zich door subtiele details, diversiteit in glas- en natuursteenopties voor de sokkel, en een aanpasbare stalen mantel, waardoor het een visueel aantrekkelijke haard is die perfect op uw voorkeuren kan worden afgestemd.

 

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Het openhaardmodel Boley 73S is beschikbaar als zowel een hout- als gashaard. Met zijn aandacht voor subtiele details, het gebruik van glas en een stalen mantel, is deze haard een prachtige toevoeging aan uw interieur. De geraffineerde afwerking en de combinatie van verschillende materialen maken deze haard tot een visueel aantrekkelijk pronkstuk in elke ruimte.

 

Het glas van deze haard is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u keuze heeft die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeur en interieur. Daarnaast biedt de sokkel van de haard diverse mogelijkheden van natuursteen, waardoor u een uniek accent kunt toevoegen aan het design. Bovendien kan de stalen mantel in elke gewenste kleur gespoten worden, waardoor er talloze opties zijn om de haard aan te passen naar uw specifieke wensen.

 

Of u nu kiest voor de hout- of gashaardvariant, de Boley 73S straalt uit door zijn verfijning en veelzijdigheid. Het samenspel van verschillende designelementen en de mogelijkheden voor personalisatie maken deze haard niet alleen een lust voor het oog, maar ook een functioneel en stijlvol element in uw interieur.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw