Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Planika FLA4 Island

Vanaf 5000,-

Forma is een geavanceerde inbouwhaard met zeven vormen en zeven lengtes, geen schoorsteen nodig en eenvoudige installatie dankzij zero-clearance. De haard maakt gebruik van BEV Technology® en biedt automatische bediening voor comfort en luxe, zelfs in ruimtes waar traditionele haarden niet mogelijk zijn.

 

Maattekeningen Planika Forma Single-Sided 

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-3 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De FLA4 is een revolutionaire “intelligente openhaard” met de gepatenteerde BEV (Burning Ethanol Vapours) technologie ontwikkeld door de ingenieurs van Planika. Dit inbouwmodel voor lange lineaire openhaarden biedt een scala aan geavanceerde functies die zorgen voor een veilige, comfortabele en aanpasbare vuurervaring. De FLA4 is ook verkrijgbaar als FLA4+ en biedt dezelfde technologische innovaties, maar met een nog grotere brandstoftank, waardoor de vlam langer kan branden. Deze openhaard kan volledig worden aangepast om te voldoen aan de individuele wensen van de klanten van Planika.

 

Een van de meest opvallende kenmerken van de FLA4 openhaard is het moderne touchpanel bedieningssysteem, dat naadloos is weggewerkt achter een klep voor een elegante afwerking. Dit intuïtieve bedieningspaneel stelt gebruikers in staat om de openhaardinstellingen moeiteloos aan te passen en te controleren. Met slechts een eenvoudige aanraking kunt u de status van de brandstof controleren, de intensiteit van de vlam aanpassen en zelfs een automatische uitschakeltimer instellen voor extra gemoedsrust. Voor gezinnen met kinderen is er een kinderslotoptie om te voorkomen dat nieuwsgierige vingers per ongeluk de openhaard activeren. Daarnaast is er een apparaatslot voor extra veiligheid, zodat de bediening van de openhaard volledig kan worden vergrendeld.

 

De FLA4 is niet alleen een opvallende esthetische toevoeging aan uw interieur, maar biedt ook praktische verwarming. Met een warmte-output van 1-2 kW kan deze openhaard uw leefruimte verwarmen tijdens koudere maanden. Het biedt de gezelligheid en comfort van een echt vuur, en het vlammeneffect kan het hele jaar door worden genoten, waardoor een uitnodigende sfeer wordt gecreëerd.

 

Bovendien wordt de FLA4 geleverd met geavanceerde sensoren, waaronder temperatuur-, seismische en kantelsensoren, die zorgen voor een veilige werking. De draadloze afstandsbediening biedt extra gemak en flexibiliteit in de bediening van de openhaard. Dit alles maakt de FLA4 een baanbrekende benadering van elektrische openhaardontwerp, waarbij elegantie en innovatie samenkomen om perfect aan te sluiten bij de moderne esthetiek en de behoeften van veeleisende klanten.

Extra informatie

Maat

800 MM, 1000 MM, 1200 MM, 1500 MM, 1800 MM, 2300 MM, 2700 MM

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  Vanaf 3,1 kW
 • Merk
  Planika
 • Brandstof
  Bio Ethanol