Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Small Tunnel Bio

Vanaf 7995,-

De Element4 Sky Small Tunnel is nu beschikbaar als bio-ethanolhaard, ideaal voor woningen zonder gasaansluiting. Deze haard biedt een volledig glazen design en gebruiksgemak zoals een gashaard met diverse afstandsbedieningsfuncties.

Artikelnummer: 82161242827b-1-4-2-2-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Element4 Sky Small Tunnel is nu beschikbaar als bio-ethanolhaard, wat een ideale keuze is voor woningen zonder gasaansluiting of voor diegenen die gasloos willen wonen. Deze haard biedt aanpassingsmogelijkheden met standaard of donkere houtsets, waardoor hij perfect past in elke interieurstijl.

 

De Element4 Sky bio-ethanolhaard is een unieke inbouwunit met een volledig glasontwerp, waardoor niet alleen een prachtig vuurzicht ontstaat, maar ook een opvallende aanvulling in huis. Het biedt een sfeervolle ervaring met keramische houtblokken en een levendig vuur. Met de automatische ontsteker en afstandsbediening biedt deze haard het gemak van een gashaard, waarmee je het vuur eenvoudig in 3 standen kunt regelen. Bovendien heeft de haard een branderinhoud van 5 liter, waardoor je langdurig van het vuur kunt genieten.

 

De nieuwe serie bio-ethanolhaarden van Element4, vertegenwoordigd door de Sky Small Tunnel, biedt een fantastisch design en dubbele branders, verkrijgbaar als fronthaard, tunnelhaard of roomdivider in verschillende afmetingen. Elke haard in deze serie heeft een automatisch vulsysteem, een 5-liter opslagtank en kan afvoerloos of concentrisch geïnstalleerd worden. Een groot voordeel van de concentrische aansluiting is dat er nooit geurontwikkeling is en er geen extra ventilatie nodig is.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Bio Ethanol
 • Interieur
  Staal of zwart glas