Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika

Bij Attika Haarden draait alles om perfectie – van de hoogwaardige materialen tot aan het verbluffende vlammenbeeld. Met een rijke geschiedenis van vakmanschap en innovatie, zijn hun vuurkorven al sinds 1976 een symbool van duurzaamheid en schoonheid.

 

Attika geloofd dat kwaliteit begint bij de basis. Daarom gebruiken ze alleen zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materialen en grondstoffen voor hun vuurkorven. Hun toewijding aan kwaliteit gaat verder dan alleen het gebruik van dikker en stabieler staal; elk product ondergaat rigoureuze productie- en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het aan hun premiumnormen voldoet. Bij Attika verlaat geen enkel product hun bedrijf zonder de garantie van perfecte afwerking en lange levensduur.

 

Attika Haarden zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Hun ontwerpen zijn bekroond met talloze internationale designprijzen, en dat is geen toeval. Elk nieuw ontwerp wordt zorgvuldig doordacht, met uitgebreide kleur- en vormstudies om de perfecte combinatie van esthetiek, materiaal en functionaliteit te bereiken. Attika’s haarden zijn tijdloos mooi en gemakkelijk in het dagelijks gebruik, dankzij hun voortdurende streven naar innovatie en perfectie.

Bekijk onze haarden