Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Montinique PVC WARM EIKEN

Vanaf Op aanvraag

Deze vloer, vervaardigd met een uniek proces, biedt niet alleen een nauwkeurige visuele reproductie van beton of hout, maar ook een tastbare ervaring door de voelbare textuur en subtiele details, terwijl het gebrek aan glans bijdraagt aan een realistische uitstraling en veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Deze vloer is vervaardigd met behulp van een speciaal proces dat opmerkelijke herhalingen van het beeld voorkomt. Het is niet alleen een kwestie van het reproduceren van het visuele aspect, maar ook van het verzekeren van een tastbare ervaring. Het oppervlak is zorgvuldig bewerkt, waardoor de structuur van het beeld nauwkeurig wordt weergegeven in de toplaag. Dit betekent dat wanneer je over de vloer loopt, je daadwerkelijk de textuur, het patroon en de subtiele onregelmatigheden kunt voelen. Dit voegt een extra dimensie toe aan de esthetiek van de vloer, waardoor het niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook tastbaar interessant.

 

Bovendien zijn de vloeren extra mat, waardoor de typische ‘kunststof’ glans die vaak bij vloeren voorkomt, afwezig is. Deze matte afwerking draagt bij aan de realistische uitstraling van de vloer, waardoor het lijkt alsof je op echt beton of hout loopt. Het ontbreken van de glans draagt ook bij aan een meer ingetogen en natuurlijke uitstraling van de ruimte waarin de vloer is geïnstalleerd. Het creëert een sfeer van authenticiteit en eenvoud, waardoor de vloer perfect past bij een breed scala aan interieurstijlen en -ontwerpen.

 

Om het verschil tussen echt beton of hout en deze PVC vloer met betonlook of houtstructuur te zien, moet je echt van heel dichtbij kijken. De nauwkeurigheid van de reproductie is verbluffend, met details die zelfs bij nadere inspectie moeilijk te onderscheiden zijn. Dit maakt de vloer niet alleen een praktische keuze vanwege zijn duurzaamheid en onderhoudsgemak, maar ook een esthetisch aantrekkelijke optie voor diegenen die de look van echt beton of hout willen repliceren zonder de bijbehorende nadelen.

Specificaties

  • Merk
    Montinique PVC
  • Legpatroon
    Stroken
  • Materiaal
    PVC Stroken