Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Elegante Haard met Panoramisch Vlammenspel

Laat je betoveren door de prachtige uitstraling van de Element4 Modore 240, een gashaard die je interieur naar een hoger niveau tilt. Met zijn opvallende gefrijnde marmeren plaat aan de bovenkant en het strakke, gepoedercoate stalen plateau en omlijsting, combineert deze haard elegantie met moderniteit. De industriƫle decorpanelen naast de haard verbreden optisch de ruimte en voegen een uniek karakter toe aan het geheel.

De Modore 240 is niet alleen een esthetische toevoeging aan je interieur, maar ook een functionele blikvanger. Met zijn indrukwekkende 240 cm brede ruit biedt hij een panoramisch uitzicht op een prachtig vlammenspel, mogelijk gemaakt door meerdere branders. Dankzij zijn strakke en moderne ontwerp integreert deze haard naadloos in elke interieurstijl, waarbij hij een vleugje stijl en warmte toevoegt aan de ruimte.

Met zijn grote glasoppervlak creƫert de Modore 240 een gevoel van ruimtelijkheid en brengt hij op elegante wijze het natuurlijke element van vuur naar voren in je interieur. Of je nu een hedendaags interieur hebt of een meer traditionele inrichting, deze haard voegt direct een vleugje klasse en comfort toe aan elke ruimte.