Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Morsø

IJzergieterij Morsø is al vele jaren een autoriteit op het gebied van gietijzer, met een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige gietijzeren kachels. Dankzij samenwerkingen met gerenommeerde designers zoals Sigvard Bernadotte en Knud Holscher heeft Morsø zijn vakmanschap voortdurend verfijnd. Met een focus op kwaliteit en functionaliteit, gelooft Morsø sterk dat de beste houtkachels van gietijzer zijn gemaakt. Hun assortiment omvat zowel moderne als klassieke ontwerpen, met accessoires die het aanbod compleet maken.

 

Milieuvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Morsø, met kachels die voldoen aan strenge milieunormen wereldwijd. Met certificeringen zoals het Scandinavische zwaan-ecolabel benadrukt Morsø hun toewijding aan duurzaamheid, niet alleen tijdens het gebruik, maar ook tijdens de productie en verpakking. Alle kachels voldoen aan Europese normen en worden uitgebreid getest op deeltjesuitstoot in verschillende landen.

 

Bij het kiezen van de juiste kachel is het belangrijk om te overwegen of u een stralings- of convectiekachel wilt, afhankelijk van uw warmtebehoeften. Daarnaast is het formaat van de kachel cruciaal om te zorgen voor een efficiënte verwarming van uw ruimte. Door deze factoren in overweging te nemen, kunt u de perfecte kachel kiezen die aan uw behoeften voldoet en maximaal comfort biedt.

Bekijk onze houthaarden