Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Missie

Metalfire heeft een heldere missie: het verspreiden van een vurige warmte. Dankzij hun ontwerp, vakmanschap en passie stralen hun creaties een authentieke charme en huiselijke sfeer uit. Met een professioneel managementteam en een groeiend aantal internationale distributeurs streven ze ernaar mensen over de hele wereld samen te brengen en vuur te bieden als gespreksonderwerp, tot ver in de toekomst. Met een sterke langetermijnvisie streven ze ook naar exclusieve partnerschappen, innovatie en het welzijn van hun medewerkers. Kortom, Metalfire gaat verder dan ooit tevoren.

Over Metalfire

Metalfire is diepgeworteld in de Belgische traditie en hecht veel waarde aan integriteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Metalfire heeft een eigen machinepark, waardoor hun houthaarden voor 100% in eigen atelier in Evergem worden vervaardigd. Met een passie voor schoonheid bouwen ze innovatieve haarden, gekenmerkt door grandeur, die wereldwijd worden gewaardeerd.

 

Via het Metalfire-ontwikkelingsprogramma houden ze onze wereldwijde verdelers op de hoogte en bieden ze hen de beste service. Metalfires architecturale gashaarden stralen een unieke warmte en gezelligheid uit dankzij hun design, vakmanschap en passie.

 

Metalfire brengt de warmte en esthetische waarde van vuur naar woonkamers overal ter wereld. Met hun langetermijnplannen omvatten exclusieve partnerschappen, innovatie en het welzijn van hun mensen, gegarandeerd door ons professionele managementteam. Ze streven naar duurzame continuïteit en succes, met aandacht voor milieu, medewerkers en maatschappij.

 

Vakmanschap staat centraal bij Metalfire. Elke haard is uniek en weerspiegelt de persoonlijkheid van de maker. Het team werkt continu aan betekenisvolle innovaties en neemt een leidende rol in de verdere ontwikkeling van de markt.

Bekijk onze haarden