Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

3-zijdige Gashaard met Realistische Vlammen

De DRU Maestro 75XTU biedt verfijnde elegantie met een geïntegreerde tv, dynamisch vermogen en een realistische houtset, waardoor het een meesterwerk van innovatie en stijl is.

Artikelnummer: af3303f852ab-1-3-1-1-1-1-1-1 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Ervaar de verfijnde elegantie van de DRU Maestro 75XTU, een meesterwerk van innovatie en stijl dat een warme en uitnodigende sfeer toevoegt aan elke ruimte. Met zijn plateau van blauwstaal en de geïntegreerde tv in het maatwerk meubel is deze gashaard niet alleen een bron van warmte, maar ook een prachtig designelement dat de ruimte verrijkt.

 

Wat deze haard echt uniek maakt, is de EcoWave-functie, waarmee het vermogen van de haard dynamisch wordt aangepast om een levensecht vlambeeld te behouden. Hierdoor geniet je niet alleen van de gezelligheid van een vuur, maar ook van de natuurlijke variatie in vlamhoogte en -intensiteit.

 

Met een realistische houtset en vlammen die op natuurlijke wijze uit het hout lijken te komen, creëert de Maestro 75XTU de illusie van een authentiek houtvuur, zonder de rompslomp van houtblokken te hoeven stapelen. De haard is uitgerust met een dubbele brander die individueel kan worden uitgeschakeld, zodat je volledige controle hebt over de warmteafgifte en het vlambeeld.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Dru
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas