Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Ruil uw oude haard in voor een nieuwe, milieuvriendelijke variant en ontvang tot €500 terug!

Heeft u een oude haard of kachel die niet meer schoon brandt? Doe mee aan de NHK BeterStoken campagne! Ruil uw oude, vervuilende haard of kachel in en ontvang tot €500 terug. Bovendien kunt u een gloednieuwe, moderne haard laten installeren die veel schoner en milieuvriendelijker is.

 

Oude haarden en kachels zijn vaak inefficiënt en vervuilend. Door uw oude haard in te ruilen, draagt u bij aan een gezondere leefomgeving en profiteert u van de nieuwste verwarmingstechnologieën. Hooijers moderne haarden branden efficiënt, hebben een hoger rendement en stoten minder schadelijke stoffen uit.

 

Het proces is eenvoudig: meldt u zich aan, laat uw oude haard beoordelen, en wij regelen de rest, inclusief de installatie van uw nieuwe haard. Upgrade uw huis en draag bij aan een beter milieu!

Contact opnemen

Waarom uw oude haard inruilen?

Milieuvriendelijk: Oude haarden en kachels zijn vervuilend. Moderne haarden branden efficiënt en schoon, wat zorgt voor schonere lucht.

 

Efficiëntie: Nieuwe haarden gebruiken minder brandstof en verwarmen je huis sneller en beter, wat leidt tot lagere kosten.

 

Comfort: Moderne haarden creëren een gezellige sfeer voor maximaal comfort in huis.

 

Kostenbesparing: Doe mee aan de campagne en ontvang tot €500 terug voor je oude haard. Bovendien bespaar je op energiekosten met een efficiëntere haard.

 

Neem nu contact op en profiteer van deze unieke kans! Bekijk hieronder ons budget aan milieuvriendelijke houthaarden en kies de perfecte haard voor uw huis.

Bekijk onze houthaarden

Hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig en probleemloos:

 

Aanmelden: Neem contact met ons op met betrekking tot de NHK BeterStoken campagne. Dit is de eerste stap naar een schonere en efficiëntere haard.

 

Beoordeling: Onze experts van Hooijer komen bij u thuis om uw oude haard te beoordelen en te bespreken wat de beste vervangingsmogelijkheden zijn. Dit bezoek is vrijblijvend en informatief.

 

Inruil: Lever uw oude haard bij ons in nadat deze is goedgekeurd. U ontvangt tot €500,- retour. Wij zorgen voor een milieuvriendelijke afvoer en vernietiging van uw oude haard.

 

Installatie: Wij verzorgen alles, van het veilig afvoeren van uw oude haard tot de professionele installatie van uw nieuwe, milieuvriendelijke haard. Onze DE-erkende installateurs zorgen ervoor dat alles perfect wordt geïnstalleerd en klaar is voor gebruik.

 

Upgrade naar een milieuvriendelijke haard met de NHK BeterStoken campagne! Meldt u zich nu aan en geniet binnenkort van de warmte en gezelligheid van uw nieuwe haard. Doe mee en maak een verschil!

Bekijk onze houtkachels

Veel gestelde vragen


Hoeveel kan ik besparen door mijn oude haard in te ruilen?

De besparing bij het inruilen van uw oude haard is afhankelijk van de consumentenadviesprijs van het nieuwe haardtoestel. Bijvoorbeeld, bij een nieuwe haard met een consumentenadviesprijs van € 3.500 ontvangt u een inruilpremie van € 350, wat resulteert in een nettoprijs van € 3.150. Deze premie helpt u om te besparen op de aanschafkosten van uw nieuwe haard.

Welke types haarden kan ik kiezen ter vervanging van mijn oude haard?

Alle typen haarden zijn mogelijk, zolang ze maar aan de huidige normen voldoen. Bij Hooijer bieden we een breed scala aan opties die voldoen aan de hoogste normen voor efficiëntie en milieuvriendelijkheid, waardoor u zeker de perfecte haard kunt vinden die aan uw wensen voldoet.

Hoe verloopt het proces van inruil en installatie van mijn nieuwe haard?

Nadat u zich heeft aangemeld voor de inruilcampagne, zal een expert langskomen om uw oude haard te beoordelen en de mogelijkheden voor vervanging te bespreken. Na goedkeuring wordt uw oude haard ingeleverd en ontvangt u de inruilpremie. Vervolgens zal de nieuwe haard professioneel worden geïnstalleerd door erkende installateurs.

Wat zijn de voordelen van een nieuwe, milieuvriendelijke haard?

Een nieuwe, milieuvriendelijke haard biedt diverse voordelen, waaronder een efficiëntere verbranding, lagere energiekosten en verminderde milieubelasting. Met een hoger rendement en schonere verbranding geniet u van meer warmte en draagt u bij aan een schonere lucht.

Zijn er financiële stimuleringsmaatregelen of subsidies beschikbaar voor de aankoop van een nieuwe haard?

Momenteel zijn er geen specifieke subsidies beschikbaar voor de aankoop van een nieuwe haard, maar door deel te nemen aan de inruilcampagne kunt u profiteren van een inruilpremie die kan helpen bij de financiering van uw nieuwe haard.