Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline Woody Grid

Vanaf 2250,-

De Trimline Woody Grid is ontworpen door Elke van Raamsdonk. Haar ontwerpen zijn gebaseerd op kleurrijk denken, een beetje anders zijn en symmetrie. Dat maakt dat de Woody Grid ook perfect in uw interieur past! Een unieke look die u zelf samenstelt. Het is daarom een modulaire houtkachel

Artikelnummer: 77369e37b2aa Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Elke van Raamsdonk, de ontwerper van de Trimline Woody Grid, heeft een haard gecreëerd die niet alleen functioneel is maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging vormt aan diverse interieurs. Haar ontwerpen, gekenmerkt door kleurrijk denken, een vleugje eigenzinnigheid en symmetrie, komen tot leven in de Woody Grid. Deze haard biedt niet alleen warmte en sfeer, maar geeft ook de mogelijkheid om een unieke uitstraling te creëren die volledig aanpasbaar is aan de persoonlijke voorkeuren en stijl van de gebruiker.

 

Wat de prestaties betreft, voldoet de verbrandingskamer van de Trimline Woody Grid aan de strenge Duitse BImSchV Stufe-norm. Deze Duitse norm stelt zeer lage emissiewaarden van stof en CO als eisen voor houtgestookte toestellen. Door deze normen te overtreffen, positioneert de Woody Grid zich als een toestel dat ruimschoots voldoet aan de verwachte eisen die de komende jaren in Europa verplicht zullen worden gesteld aan houtgestookte haarden. Daarmee biedt de Woody Grid niet alleen hedendaags comfort en stijl, maar ook een vooruitziende blik op toekomstige regelgeving.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,4 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout