Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Wanders JULES

Vanaf 5550.-

De Pecan Eco combineert moderne looks en beproefde kwaliteit, beschikbaar in drie maten en aanpasbaar met verschillende handgrepen.

Artikelnummer: 9e3cfc48eccf Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Net als zijn voorganger is de Pecan Eco uitgerust met een rookgasomleiding en omkleed met speksteen, waardoor alle goede eigenschappen behouden blijven. De looks van de Pecan Eco zijn echter gemoderniseerd en u heeft nu de keuze uit verschillende handgrepen, zodat u de haard geheel naar uw eigen smaak kunt aanpassen.

 

Verkrijgbaar in drie afmetingen

De Pecan Eco is verkrijgbaar in drie afmetingen: S, M en L. De L-uitvoering biedt extra flexibiliteit, aangezien deze met behulp van een 90 graden bocht direct op de schoorsteen kan worden aangesloten. Deze varianten zorgen ervoor dat er altijd een geschikte maat is voor elke ruimte en situatie.

 

Conclusie

Met de Pecan Eco krijgt u een moderne, efficiƫnte en stijlvolle haard die de succesformule van de Olaf Eco voortzet en verbetert. Of u nu kiest voor de kleine, middelgrote of grote variant, de Pecan Eco past perfect in elk interieur en biedt u de warmte en sfeer die u zoekt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Doorkijk
 • Verbrandingssysteem
  gesloten,open
 • Vermogen
  15,3 kW
 • Merk
  Wanders
 • Stijl
  vrijstaand