Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Spartherm Line Trico S

Vanaf 4990,-

De nieuwe Trico S kachel combineert onze jarenlange knowhow op het gebied van verbrandingstechnologie. Met bijvoorbeeld infrarood gecoate glazen in de verbrandingskamer zorgt het voor verminderde stralingsafstand, hoge verbrandingskamertemperaturen en verminderde roetvorming. Praktisch: de drievoudig scharnierende deur kan eenvoudig worden uitgezwaaid voor reiniging, zonder dat er moeilijk te reinigen binnenhoeken zijn.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Trico S-kachel vertegenwoordigt een innovatieve combinatie van verbrandingstechnologie en visuele esthetiek. De geavanceerde verbrandingstechnologie is ontworpen om optimale prestaties te leveren met functies zoals infrarood-gecoate glazen in de verbrandingskamer. Deze functie biedt verschillende voordelen, waaronder verminderde stralingsafstand, wat resulteert in hogere verbrandingskamertemperaturen en verminderde ophoping van roet.

 

Praktisch gebruiksgemak is ook ge├»ntegreerd in het ontwerp van de Trico S. Met een drievoudig scharnierende deur is eenvoudige toegang tot de verbrandingskamer mogelijk voor reiniging. Dit ontwerp elimineert moeilijk te bereiken binnenhoeken, waardoor het onderhoud effici├źnter en gebruiksvriendelijker wordt.

 

Wat betreft visueel design is de Trico S ontworpen om maximaal zicht op het vuur te bieden. Grote, hoge kijkvensters zorgen ervoor dat gebruikers een perfect zicht hebben op de vlammen, waardoor ze volledig kunnen genieten van het vuurbeeld. De unieke U-vormige opstelling van drie kijkpanelen omringt de verbrandingskamer, waardoor het vuur vanuit alle hoeken van de kamer zichtbaar is.

 

Met een basisvorm van 40 x 40 cm is de Trico S ook ideaal voor kleinere ruimtes, zoals in een Tiny House. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor diegenen die hoogwaardige verbrandingstechnologie en een esthetisch aantrekkelijk ontwerp willen combineren, zelfs in beperkte ruimtes.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,0 kW
 • Merk
  Spartherm
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout