Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Spartherm Line Trico L

Vanaf 5735,-

De Trico L kachel is bijna identiek in constructie aan het Trico S model. Het enige verschil is de hoogte van het lichaam. De Trico L kenmerkt zich door hoge, slanke afmetingen, ideaal voor ruimtes met hogere plafonds. Dankzij de grote, hoge kijkvensters heb je een perfect zicht op het vuur.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Trico L-kachel deelt veel overeenkomsten in constructie met het Trico S-model, met als voornaamste verschil de hoogte van het lichaam. De Trico L wordt gekenmerkt door zijn hoge, slanke afmetingen, waardoor het ideaal is voor ruimtes met hogere plafonds.

 

Net als zijn tegenhanger heeft de Trico L grote, hoge kijkvensters die een onbelemmerd zicht op het vuur bieden. Dit ontwerp maximaliseert het visuele aspect van het vlammenspel en draagt bij aan de esthetische aantrekkingskracht van de kachel.

 

Een optioneel kenmerk van de Trico L, evenals alle Spartherm-kachels, is de mogelijkheid om geleverd te worden met zwart chamotte. Dit materiaal zorgt voor een donkere achtergrond in de verbrandingskamer, waardoor het vuur nog beter tot zijn recht komt. De combinatie van het heldere vuur en de donkere chamotte creƫert een opvallend contrast dat het totale vuurbeeld versterkt.

 

In termen van functionaliteit behoudt de Trico L dezelfde geavanceerde verbrandingstechnologie als het Trico S-model, met functies zoals infrarood-gecoate glazen voor verminderde stralingsafstand en verhoogde verbrandingskamertemperaturen. Het ontwerp van de deur, met een drievoudig scharnierend systeem, maakt gemakkelijke toegang tot de verbrandingskamer mogelijk voor reiniging, waardoor praktisch gebruiksgemak wordt geboden.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,0 kW
 • Merk
  Spartherm
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout