Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Skantherm Ator +

Vanaf 5790,-

De Atort +, de verder ontwikkeling van een klassieker, voor liefhebbers van een esthetische steenlook, met een totaal massa van 350 kg speksteen, is deze haard nog krachtiger.

Artikelnummer: 5680522b8e2b Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Vuur is natuurlijke esthetiek. Geen enkel door de mens gemaakt ontwerpplan kan deze schoonheid bereiken. De klassieke »ator« is onderworpen aan dezelfde stelregel: bekleed met speksteen of natuursteen, behoudt hij de natuurlijke structuren op zijn uitvoerig vervaardigde stenen bekleding. Dankzij de grote vuurhaard laat het vuur zich altijd van zijn meest elegante kant zien.

 

ator« is verkrijgbaar in een uitvoering van speksteen, natuursteen of eenvoudig staal. Jij hebt de keuze. Van nature! Ideaal voor kleine tot middelgrote kamers. Het model maakt gebruik van moderne tertiaire luchttechnologie en fungeert als een voorraadoven met een totaalgewicht van ca. 230 kg. Het biedt ook aansluitmogelijkheid voor externe verbrandingsluchttoevoer.

 

Het is gecertificeerd voor luchtonafhankelijke werking (DIBt-goedkeuring), waardoor gezamenlijk werken met een gecontroleerd ventilatiesysteem mogelijk is (afhankelijk van het model). Daarnaast is het een ideaal wand- en hoekmodel met een koele deurgreep tijdens bedrijf en vereist slechts 10 cm veiligheidsafstand tot een brandbare muur achter de kachel.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Skantherm
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Materiaal
  Staal/Speksteen