Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Reny Dynamic

Vanaf 2395,-

Het model DYNAMIC is een vrijstaande hoge houtkachel met een elegante, slanke uitstraling. Het minimalistische ontwerp, met strakke lijnen en vlakken, omvat een licht gebogen hoge deur met een royaal glasoppervlak. Deze kachel onderscheidt zich door een uniek verbrandingssysteem, ontwikkeld door RENY, waardoor het tot een van de meest milieuvriendelijke houtkachels in zijn klasse behoort, met uitzonderlijke prestaties en minimale onderhoudsvereisten.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De DYNAMIC is een vrijstaande houtkachel met een opvallend slank en elegant ontwerp, perfect voor wie waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit. Met strakke lijnen en vlakken straalt deze kachel minimalisme uit, terwijl het licht gebogen ontwerp van de hoge deur met een groot glasoppervlak een eigentijdse touch toevoegt.

 

Wat deze kachel echt bijzonder maakt, is het geavanceerde verbrandingssysteem dat speciaal is ontwikkeld door RENY voor dit model. Dit systeem levert niet alleen uitzonderlijke prestaties op het gebied van verwarming, maar plaatst de DYNAMIC ook in de categorie van de meest milieuvriendelijke houtkachels in zijn soort. Door efficiënt gebruik te maken van brandstof en de uitstoot te minimaliseren, draagt deze kachel bij aan duurzaam verwarmen.

 

Een ander voordeel van de DYNAMIC is het lage onderhoudsvereiste. Dit betekent dat gebruikers kunnen genieten van de voordelen van een houtkachel zonder zich zorgen te maken over frequente en tijdrovende onderhoudstaken. Het ontwerp is niet alleen een visueel statement, maar ook een praktische keuze voor wie op zoek is naar gebruiksgemak.

 

Of het nu gaat om het verwarmen van een woonkamer of het creëren van een gezellige sfeer, de DYNAMIC biedt een combinatie van esthetiek en efficiëntie die aansluit bij moderne levensstijlen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  8,0 kW
 • Merk
  Reny
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout