Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Nordic Fire Rosanna

Vanaf 2670,-

Met zijn massieve gietijzeren deur en geavanceerde verbrandingstechnologie biedt de Rosanna houtkachel niet alleen een stoer karakter en hoog rendement, maar ook praktische warmhoudplaatjes voor zowel drankjes als gerechten.

Artikelnummer: af3303f852ab-1-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De houtkachel Rosanna onderscheidt zich door zijn massieve gietijzeren deur, die niet alleen een stoer karakter toevoegt aan de kachel, maar ook zorgt voor een ongekende stevigheid. Bovendien beschikt deze kachel over een warmhoudplaatje op de bovenzijde, waar u bijvoorbeeld een pot thee heerlijk warm kunt houden tijdens gezellige avonden bij het vuur.

 

Met zijn geavanceerde verbrandingstechnologie biedt de Rosanna houtkachel een uitzonderlijk hoog rendement. Dankzij de optimale verbranding wordt de warmte efficiƫnt benut, waardoor u kunt genieten van een krachtige en langdurige verwarming. Daarnaast is de bovenzijde van de kachel voorzien van een extra warmhoudplaatje, waardoor u ook uw heerlijke gerechten warm kunt houden terwijl u geniet van de gezelligheid.

 

De moderne houtkachels van tegenwoordig zijn uitgerust met vermiculite aan de binnenzijde, een materiaal dat de hitte sterk reflecteert. Hierdoor vindt de verbranding plaats op een veel hogere temperatuur, wat het rendement van de kachel ten goede komt. Dit zorgt niet alleen voor een efficiƫntere verbranding, maar ook voor een langere levensduur van de kachel zelf.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8 kW
 • Merk
  Nordic Fire
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout