Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Nordic Fire Rosanna Speksteen

Vanaf 3275,-

Met zijn geavanceerde verbrandingstechnologie en robuuste speksteenconstructie biedt de Rosanna speksteen houtkachel niet alleen een hoog rendement en efficiënte warmteafgifte, maar ook een prachtige esthetiek die perfect past bij elke interieurstijl.

Artikelnummer: af3303f852ab-1-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Rosanna speksteen is een gloednieuwe toevoeging aan het assortiment gietijzeren houtkachels, voorzien van de meest geavanceerde verbrandingstechnologie. Met zijn optimale verbranding bereikt deze kachel een opmerkelijk hoog rendement, waardoor u kunt genieten van een efficiënte verwarming en besparing op brandstofkosten. Bovendien beschikt de bovenzijde van de kachel over een extra warmhoudplaatje, waardoor u niet alleen van de warmte kunt genieten, maar ook uw favoriete gerechten warm kunt houden terwijl u bij het vuur zit.

 

Het massieve speksteen waarmee de houtkachel Rosanna is vervaardigd, geeft de kachel een robuuste uitstraling die perfect past bij zowel moderne als klassieke interieurs. Speksteen staat bekend om zijn uitstekende warmteopslagcapaciteit, waardoor het de warmte langdurig vasthoudt en gelijkmatig afgeeft aan de omgeving, zelfs nadat het vuur is gedoofd.

 

Aan de binnenzijde zijn moderne houtkachels zoals de Rosanna bekleed met vermiculite, een materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende hittebestendigheid en reflecterende eigenschappen. Door de verbranding op een veel hogere temperatuur te laten plaatsvinden, draagt vermiculite bij aan een efficiëntere verbranding en een verbeterd rendement van de kachel.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8 kW
 • Merk
  Nordic Fire
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout