Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Nordic Fire Fjord 3

Vanaf 2475,-

De Fjord houtkachel biedt krachtige prestaties en een efficiënte verbranding, geschikt voor zowel modern als nostalgisch interieur, met een schone ruit als extra voordeel.

Artikelnummer: af3303f852ab-1-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Fjord houtkachel, met zijn imposante verschijning en stevige constructie uit dik staal en robuuste materialen, is een ware krachtpatser in de wereld van houtverwarming. Ontworpen voor maximale efficiëntie en prestaties, biedt deze kachel een indrukwekkend vermogen om elke ruimte te verwarmen, terwijl hij toch flexibel genoeg is om op lagere vermogensniveaus te branden dankzij zijn geavanceerde verbrandingstechnologie.

 

Het hart van de Fjord kachel wordt gevormd door zijn regelbare luchttoevoer, waarmee de gebruiker nauwkeurig de intensiteit van het vuur kan regelen, van een rustig smeulend vuur tot een bruisend en krachtig vlammenspel. Deze mogelijkheid om de warmteafgifte aan te passen maakt de Fjord niet alleen veelzijdig, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk, waardoor het comfortabel is om de kachel aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

 

Bovendien is de Fjord kachel ontworpen met oog voor de toekomst, met technologische verbeteringen die hem ruimschoots laten voldoen aan de strengste Duitse wetgeving op het gebied van emissienormen en efficiëntie. Dit betekent dat u niet alleen geniet van de warmte en sfeer van een traditionele houtkachel, maar ook profiteert van de gemoedsrust dat uw kachel milieuvriendelijk en duurzaam is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,2 kW
 • Merk
  Nordic Fire
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout