Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Nordic Fire Cottage met Houtvak

Vanaf 2985,-

De Cottage houtkachel met houtvak biedt een innovatieve en efficiënte verwarmingsoplossing, met geavanceerde naverbrandingstechnologie en een hoog rendement, ideaal voor zuinig en schoon stoken.

Artikelnummer: af3303f852ab-1-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Cottage houtkachel met houtvak is een innovatieve en ruime kachel, ontworpen voor optimale prestaties en efficiëntie. Dankzij de geavanceerde naverbrandingstechnologie biedt deze kachel een hoog rendement, waardoor u kunt genieten van een zuiniger brandstofverbruik en bespaart op houtkosten. Bovendien zorgt de optimale verbranding ervoor dat de glasruit van de kachel langdurig schoon blijft, waardoor u altijd een helder zicht op de vlammen heeft.

 

De Cottage is voorzien van een dubbele achterwand met een dikke vermiculite binnenbekleding, wat resulteert in een efficiënte warmteafgifte naar voren toe. Dit zorgt voor een comfortabele en gelijkmatige verspreiding van warmte in de ruimte, waardoor u kunt genieten van een gezellige en aangename omgeving.

 

Alle nieuwe houtkachels van Nordic Fire zijn aan de binnenzijde bekleed met vermiculite, een hittebestendig materiaal dat de warmte sterk reflecteert. Deze eigenschap draagt bij aan een hogere verbrandingstemperatuur, wat het rendement van de kachel verder optimaliseert en resulteert in een schonere en efficiëntere verbranding.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9 kW
 • Merk
  Nordic Fire
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout