Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Leenders Lynne

Vanaf 6125,-

Van een afstandje herken je de Leenders-lijnen van een haard die in balans is. Rust aan de muur. Maar naarmate je dichterbij komt, verrassen de details. Zoals vectorvlakken van de achtermantel, waardoor deze hanghaard nog ruimtelijker wordt.

Artikelnummer: fb8feff253bb Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

We wilden een nieuw model creƫren dat zowel vertrouwd als verrassend is, en dat is precies wat we hebben bereikt met de Lynne.

 

Van een afstandje zijn de kenmerkende Leenders-lijnen van een goed uitgebalanceerde haard direct herkenbaar, waardoor er een gevoel van rust ontstaat aan de muur.

 

Maar naarmate je dichterbij komt, zorgen de details voor verrassing. Neem bijvoorbeeld de vectorvlakken van de achtermantel, die deze hanghaard nog ruimtelijker laten lijken.

 

Wat de Lynne echt uniek maakt, is dat het de enige draaibare wandhaard ter wereld is – een aangename verrassing voor velen. Bovendien wordt de Lynne regionaal geproduceerd en is zo ontworpen dat slijtdelen vervangen kunnen worden. Voor ons is duurzaamheid niet alleen het produceren van een nieuwe haard, maar ook het vermogen om deze te repareren, vooral bij intensief gebruik zoals bij een flink vuur.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  gesloten,open
 • Vermogen
  2,5-10 kW
 • Merk
  Leenders
 • Stijl
  Vrijhangend