Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Leenders Lobbe

Vanaf 3801,-

Lobbe is het kleine broertje van Boxer Plus en Mats. Ondanks zijn bescheiden formaat (hoogte 80cm) staat hij zijn mannetje wel.

Artikelnummer: f4be00279ee2 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Lobbe, het kleine broertje van de imposante Boxer Plus en Mats, mag dan klein van stuk zijn met een hoogte van slechts 80 cm, maar laat zich zeker niet intimideren door zijn grote stoere broers. Zijn bescheiden formaat wordt ruimschoots gecompenseerd door zijn kracht en charme, waardoor hij moeiteloos zijn plaats opeist in elke ruimte.

 

Het schattige en vriendelijke voorkomen van Lobbe draagt ook bij aan zijn aantrekkingskracht. Maar laat je niet misleiden door zijn lieflijke uitstraling; Lobbe is een echte krachtpatser. Met slechts 1/2 kg stookhout per uur blijft hij op bedrijfstemperatuur, wat bijzonder efficiënt is. Dit is mogelijk dankzij de unieke constructie van Lobbe, met talloze stenen zowel aan de binnen- als buitenkant, die de vrijgekomen energie vertraagd afgeven.

 

Dankzij zijn compacte formaat en efficiënte verwarmingsvermogen is Lobbe ideaal voor kleine ruimtes, waar hij met gemak een warme en gezellige sfeer creëert zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,5-8 kW
 • Merk
  Leenders
 • Stijl
  Vrijstaand