Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Leenders Dayna

Vanaf 6568,-

Als een haard een vrouw kan zijn, dan is de Dayna een dame. Elegant presenteert ze haar vuur en hoeft geen moeite te doen mooi te zijn. Doordat ze kan draaien, kan iedereen meegenieten.

Artikelnummer: 85422afb467e Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Dayna onderscheidt zich door de elegante eenvoud van haar ontwerp. De achtermantel en de deur van deze haard vormen de basis voor de vloeiende lijnen aan de boven- en zijkant, waardoor een tijdloos en verfijnd uiterlijk ontstaat. Maar achter deze ogenschijnlijke eenvoud gaat een zorgvuldig ontworpen proces schuil, waarbij elk detail is overwogen en verfijnd.

 

Het bereiken van deze eenvoudige, maar toch verfijnde uitstraling was geen eenvoudige taak; het vergde een zorgvuldige afweging en een zorgvuldige ontwikkeling. De weg naar eenvoud is immers vaak complexer dan verwacht. Desondanks is de Dayna erin geslaagd om deze uitdaging aan te gaan en een tijdloos ontwerp te creëren dat zowel elegant als functioneel is.

 

Als we de Dayna zouden beschouwen als een persoon, zou ze zonder twijfel een dame zijn. Haar gracieuze verschijning en moeiteloze charme maken haar tot een ware eyecatcher in elke ruimte. Ze presenteert haar vuur met een ingetogen trots en heeft geen moeite om bewonderd te worden.

 

Bovendien biedt de Dayna een unieke functionaliteit dankzij haar draaibare ontwerp. Door haar flexibiliteit kan iedereen genieten van het prachtige vuur dat ze biedt, waarbij ze moeiteloos een warme en uitnodigende sfeer creëert.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Leenders
 • Stijl
  Vrijstaand