Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

JØTUL F 368 ADVANCE

Vanaf 4290,-

De Jøtul F 360 Advance serie biedt vijf aanpasbare gietijzeren modellen met verschillende extra toevoegingen. Deze kachels garanderen efficiënte verbranding en een lage houtconsumptie.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De nieuwe Jøtul F 360 Advance serie presenteert vijf verschillende gietijzeren modellen die op maat kunnen worden aangepast aan individuele wensen en voorkeuren. Vergelijkbaar met de veelgeprezen Jøtul F 370 Advance lijn, bieden deze nieuwe kachels een scala aan onderstelmodules en extra toevoegingen zoals draaiplateaus, lijmen en high tops. Met deze opties kunt u de kachel naar eigen inzicht aanpassen en personaliseren, waardoor u een unieke verwarmingsoplossing kunt creëren die perfect bij uw interieur past.

 

De verbrandingskamer van de Jøtul F 360 Advance kachels is uitgerust met duurzame lichtgekleurde brandplaten die een lange levensduur hebben. Deze toevoeging draagt bij aan een efficiënte warmteafgifte en zorgt voor een langdurige, effectieve verbranding. Een geïntegreerde ventilatieklep vergemakkelijkt het stookproces en biedt eenvoudige controle over de luchtstroom, waardoor de kachel op de juiste manier kan worden gestookt voor optimale prestaties.

 

Door het slimme ontwerp en de geavanceerde technologieën garanderen de Jøtul F 360 Advance kachels een laag houtverbruik, waardoor ze zowel milieuvriendelijk als kostenefficiënt zijn. Deze kachels staan ook bekend om hun vermogen om de ruiten schoon te houden tijdens het gebruik, waardoor u te allen tijde van het prachtige vlammenspel kunt genieten.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  6,0 kW
 • Merk
  Jøtul
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout