Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

JØTUL F 171 ZENSORIC

Vanaf 4490,-

Deze kleine houtkachel met zelfregulerende luchttoevoer biedt uitstekende prestaties en een esthetisch design, terwijl de zelfsluitende deur, energie-efficiëntie en Zensoric luchtregeling zorgen voor gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid.

Artikelnummer: b3ba8f1bee12-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze kleine houtkachel met zelfregulerende luchttoevoer biedt uitstekende prestaties en een esthetisch design dankzij zijn gladde contouren en revolutionaire verbrandingstechnologie. De kachel is voorzien van een zelfsluitende deur met een magnetisch sluitsysteem, wat zorgt voor gemak en veiligheid bij het gebruik ervan.

 

Met zijn energie-efficiënte en gebruiksvriendelijke ontwerp maakt deze kachel het verwarmen van ruimtes een eenvoudige taak. De slimme verbrandingstechnologie draagt bij aan een efficiënt gebruik van brandstof, wat resulteert in lagere stookkosten en minder impact op het milieu.

 

Daarnaast beschikt de kachel over Zensoric luchtregeling, waardoor een schone verbranding wordt gegarandeerd. Dit niet alleen gunstig voor het milieu, maar het helpt ook om het verbruik van houtblokken te verminderen, waardoor de kachel zowel ecologisch als economisch verantwoord is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,0 kW
 • Merk
  Jøtul
 • Stijl
  Vrijstaand