Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dik Geurts Vidar Triple Large Store

Vanaf 4365,-

De Vidar Triple haarden, verkrijgbaar in verschillende formaten, zijn ideaal voor goed-geïsoleerde woningen dankzij hun buitenluchtaansluiting en bieden een prachtig vlammenspel vanuit drie posities in de woonruimte. Met infrarode zijruiten voor optimale verbranding en handige opslagruimte voor stookhout in de Vidar Store, combineert deze haard efficiëntie en functionaliteit voor een warme en sfeervolle omgeving.

Maattekeningen Dik Geurts Vidar Triple Large Store 

Beschrijving

De Dik Geurts Vidar Triple haarden bieden een aantrekkelijke optie voor een buitenluchtaansluiting, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor goed-geïsoleerde woningen. Met hun drie ruiten bieden ze een prachtig zicht op het vlammenspel, en dankzij de infrarode zijruiten zorgen ze voor een optimale verbranding, wat de efficiëntie van de haard ten goede komt.

 

De Vidar Triple haarden zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder Large, Medium en Small, waardoor je de haard kunt kiezen die perfect bij jouw ruimte past. Met deze haard geniet je van een breed vlammenspel dat vanuit drie posities in de woonruimte te bewonderen is. De unieke luchtschuif met drie standen maakt het eenvoudig om de vlamintensiteit te regelen, terwijl de twee infrarode zijruiten zorgen voor een efficiënte verbranding en optimale warmteafgifte.

 

Bovendien biedt de Vidar Store, gelegen onder de haard, handige opslagruimte voor stookhout, waardoor je altijd brandstof binnen handbereik hebt. Met de mogelijkheid voor een optionele buitenluchtaansluiting is de Vidar Triple haard een uitstekende keuze, zelfs voor goed-geïsoleerde woningen, waarbij de haard zorgt voor een gezellige en warme sfeer in huis.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Verbrandingslucht van buiten, Verbrandingslucht uit woonruimte
 • Vermogen
  8 kW
 • Merk
  Dik Geurts
 • Stijl
  Vrijstaand