Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dik Geurts Vidar Triple Medium Wall

Vanaf 4265,-

De Vidar Triple haarden combineren een stoer design, een helder zicht op de vlammen en een intuïtieve luchtschuif voor eenvoudige bediening. Ze zijn geschikt voor goed-geïsoleerde woningen dankzij de optie voor een buitenluchtaansluiting en voldoen aan Eco Design 2022 wetgeving.

Maattekeningen Dik Geurts Vidar Triple Medium Wall

Beschrijving

De Vidar Triple haarden zijn een combinatie van stoer design, een prachtig zicht op het vlammenspel en intuïtieve bediening via een unieke luchtschuif. Ze bieden een reeks voordelen en zijn buitengewoon gebruiksvriendelijk. Een opmerkelijk kenmerk is de mogelijkheid voor een buitenluchtaansluiting, waardoor deze haard uitstekend geschikt is voor goed-geïsoleerde woningen.

 

Met een Vidar Triple houthaard wordt stoken niet alleen gemakkelijk, maar ook plezierig. De haard is voorzien van een innovatieve luchtschuif met drie standen, waarmee je moeiteloos de vlamintensiteit kunt regelen. Deze hangende haard neemt bovendien weinig ruimte in beslag en creëert een gezellige, open sfeer in de kamer. Je kunt genieten van een prachtig vlammenspel vanuit drie verschillende posities.

 

Deze hangende haard biedt een adembenemend uitzicht op het brede vlammenspel vanuit alle hoeken, mede dankzij de twee infrarode zijruiten die zorgen voor optimale verbranding. De haard is ontworpen met jouw comfort in gedachten en kan gemakkelijk worden bediend via de unieke luchtschuif.

 

Wat betreft milieubewustheid voldoen alle Vidar Triple haarden aan de Eco Design 2022 wetgeving, wat betekent dat ze voldoen aan strenge normen voor efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Deze haarden zijn beschikbaar in drie formaten (Large, Medium en Small), zodat je de perfecte keuze kunt maken die past bij jouw behoeften en de stijl van jouw ruimte. Je kunt alle versies van de Vidar Triple bekijken om te ontdekken welke het beste bij jouw wensen past.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Verbrandingslucht van buiten, Verbrandingslucht uit woonruimte
 • Vermogen
  7,1 kW
 • Merk
  Dik Geurts
 • Stijl
  Vrijhangend