Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dik Geurts Oval Tunnel Plateau

Vanaf 7328,-

Dat klinkt als een aantrekkelijke optie! Het vuur genieten van beide kanten met het 2 meter lange plateau van de Oval Tunnel maakt het een ideale roomdivider. Het gebruik van infrarood glas voor een extra hoog rendement en de mogelijkheid voor een buitenluchtaansluiting maken deze haard geschikt voor diverse woningtypes.

Artikelnummer: d54e99a6c037-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Oval Tunnel van Dik Geurts is niet zomaar een haard; het is een adembenemend stuk in elke ruimte. Met zijn opvallende 2 meter lange plateau is deze haard niet alleen een bron van warmte, maar ook een fraaie roomdivider die de sfeer in huis verrijkt. De unieke vormgeving met twee zijden van glas biedt een prachtig zicht op het vlammenspel, waar je vanuit verschillende hoeken van kunt genieten.

 

Wat deze haard extra speciaal maakt, is het gebruik van infrarood glas, waardoor het rendement nog hoger wordt. Dit betekent niet alleen dat je een heerlijke warmte krijgt, maar ook dat de Oval Tunnel efficiƫnter omgaat met het brandhout.

 

Een ander voordeel van deze haard is de mogelijkheid voor een buitenluchtaansluiting, wat betekent dat hij geschikt is voor diverse soorten woningen, ongeacht de isolatie. Deze eigenschappen maken de Oval Tunnel niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en efficiƫnt in het verspreiden van warmte. Met zijn veelzijdigheid en unieke kenmerken voegt deze haard een vleugje elegantie en comfort toe aan elke ruimte waarin hij wordt geplaatst.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Vermogen
  11,6 kW
 • Merk
  Dik Geurts
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout