Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dik Geurts Oval Tunnel Legs

Vanaf 6813,-

De Dik Geurts Oval, met zijn ovale vorm en twee ruiten, biedt een unieke kijk op het vuur vanuit diverse hoeken. De Tunnel-variant kan dienen als roomdivider en is aanpasbaar voor diverse installatiemethoden, waaronder hangend, met plateau of base.

Artikelnummer: d54e99a6c037-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Dik Geurts Oval is een esthetisch opvallende haard met een opmerkelijke ovale vorm en houten pootjes die zorgen voor een unieke uitstraling. De toevoeging van twee ruiten maakt het mogelijk om het vuur vanuit verschillende hoeken te bewonderen, waardoor je vanuit diverse perspectieven kunt genieten van het vurige schouwspel.

 

De Oval Tunnel-variant van deze haard is uitzonderlijk geschikt als roomdivider, waardoor het een onderscheidend element in je ruimte wordt. Bovendien biedt deze haard diverse installatiemogelijkheden, waaronder het gebruik van een plateau of base, of als een hangende haard. Deze variatie in installatiemethoden stelt je in staat om de haard aan te passen aan de specifieke inrichting en stijl van jouw ruimte.

 

Met zijn opvallende vormgeving en veelzijdigheid in installatiemogelijkheden vormt de Dik Geurts Oval Tunnel niet alleen een bron van warmte maar ook een prachtige decoratieve toevoeging aan je interieur.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Vermogen
  11,6 kW
 • Merk
  Dik Geurts
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout