Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dik Geurts Oval Tunnel Base

Vanaf 6989,-

De unieke hangende tunnelhaard biedt een prachtig zicht op een groot vlammenspel van twee kanten. Het donker antraciete interieur zorgt voor een schone verbranding, terwijl de unieke luchtschuif eenvoudig tussen drie standen schakelt.

Artikelnummer: d54e99a6c037-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze bijzondere haard, ontworpen door Dik Geurts, is een ware bron van sfeer en esthetisch genot, en biedt een adembenemend uitzicht vanuit twee verschillende perspectieven. De mogelijkheid om het vuur vanaf beide zijden te bewonderen, maakt deze haard een unieke toevoeging aan elke ruimte.

 

De functionaliteit is net zo indrukwekkend als het visuele aspect. Met behulp van een eenvoudige luchtschuif kan de intensiteit van het vuur moeiteloos worden aangepast. Deze eigenschap biedt niet alleen gemak maar zorgt ook voor een gepersonaliseerde vuurervaring die perfect aansluit bij je stemming en behoeften.

 

Wat deze haard nog efficiƫnter maakt, is het gebruik van infraroodglas in de Tunnel-variant van de Oval. Dit resulteert in een hoger rendement, waardoor je niet alleen kunt genieten van het visuele spektakel maar ook van een betere warmte-output en een optimalere verbranding van het hout. Het infraroodglas draagt bij aan een effectievere warmteafgifte, waardoor je ruimte sneller en langer warm blijft.

 

Al met al biedt deze unieke haard niet alleen een prachtig visueel schouwspel vanuit verschillende perspectieven, maar combineert het ook geavanceerde technologie met gebruiksgemak voor een meer bevredigende en efficiƫnte vuurervaring.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Vermogen
  11,6 kW
 • Merk
  Dik Geurts
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout