Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura I8

Vanaf 4875,-

De Contura 870 is een veelzijdige kachel die u zelf kunt samenstellen, waarbij u het vuur vanuit verschillende hoeken kunt bekijken. Dankzij de warmte-isolerende eigenschappen kan deze kachel direct tegen een brandbare muur worden geplaatst, terwijl de keuze voor een gietijzeren deur zorgt voor een klassieke en robuuste uitstraling.

 

Maattekening I8 COSI

 

Artikelnummer: d860bd12ce9c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Contura 870 biedt u de mogelijkheid om de kachel naar uw eigen wensen samen te stellen. Met deze kachel kunt u ervoor kiezen om het vuur vanuit verschillende hoeken te bekijken – van rechts, links, of zelfs vanuit meerdere richtingen tegelijk. Dit biedt een unieke ervaring waarbij u zelf de vuurweergave kunt bepalen.

 

Een opvallend kenmerk van de Contura 870 is de mogelijkheid om deze tegen een brandbare muur te plaatsen, dankzij de warmte-isolerende eigenschappen van het materiaal. Dit betekent dat u meer flexibiliteit heeft bij het plaatsen van de kachel, waardoor u meer opties heeft voor de inrichting van uw ruimte.

 

De keuze voor een gietijzeren deur voegt een robuuste en klassieke uitstraling toe aan de kachel. Dit biedt niet alleen een esthetisch element, maar kan ook bijdragen aan de warmte-efficiƫntie en duurzaamheid van de kachel.

 

De veelzijdigheid van de Contura 870 biedt u de vrijheid om de kachel aan te passen aan uw smaak en behoeften, terwijl het ontwerp en de functionaliteit samenkomen om een aanvulling te zijn op uw interieur.

Extra informatie

Model

Laag 3-zijdig, Hoog 3-zijdig, Hoog L Hoek, Hoog R Hoek

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig/2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout