Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura I7

Vanaf 3395,-

De Contura i7 biedt volledige flexibiliteit met opties voor verschillende inbouwopstellingen, beschikbaar in zwart met de keuze tussen een glazen of gietijzeren deur, waardoor u uw haard volledig kunt aanpassen aan uw interieur en smaak.

Artikelnummer: d860bd12ce9c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Contura i6 biedt u een scala aan opties door te kiezen uit verschillende deuren, waardoor u de mogelijkheid heeft om het exacte gevoel en de gewenste uitstraling voor uw huis te creëren. Het aanbod van diverse deurontwerpen stelt u in staat om de haard perfect aan te passen aan uw persoonlijke smaak en interieur.

 

De zelfsluitende deur van de Contura i6 biedt een extra laag zekerheid en gebruiksgemak. Hierdoor geniet u van een vlotte bediening en een gerust gevoel over de veiligheid. Bovendien zijn er technische details in de inzet geïntegreerd, zoals verstelbare schroeven om de inzet eenvoudig vlak te krijgen. Deze aanpassingsmogelijkheid zorgt voor een perfecte pasvorm en een mooi afgewerkte installatie in uw ruimte.

 

De voorbereiding voor externe toevoerlucht in de Contura i6 biedt nog meer flexibiliteit tijdens de installatie. Deze voorziening maakt een soepele en efficiënte installatie mogelijk, waardoor het gebruiksgemak en de functionaliteit van de haard worden verbeterd.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Hout