Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura I61

Vanaf 7295,-

De Contura i61 biedt zowel een verbluffend vuurzicht als flexibele ontwerpmogelijkheden, met een verhoogde verbrandingskamer, innovatieve bediening, en de optie voor warmtevasthoudende Powerstone, waardoor het vuur niet alleen prachtig is om naar te kijken, maar ook functioneel en efficiënt.

 

Maattekening I61

 

Artikelnummer: d860bd12ce9c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Contura i61 is een haard die het vuur en de warmte als centrale elementen laat schitteren. Met zijn grote glaspartijen biedt deze haard een indrukwekkend zicht op het vuur, en de unieke “widescreen”-deur is een opvallende eyecatcher. De verbrandingskamer van de i61 is hoger geplaatst, waardoor het vuur op een prominentere manier in de ruimte aanwezig is.

 

De mogelijkheid om de haard als inzet te verkrijgen, zoals de Contura i60, biedt een breed scala aan opties voor creatieve omlijstingen. Ongeacht uw interieur, is er altijd ruimte voor het realiseren van uw eigen haardontwerp.

 

De veelzijdigheid van de Contura i61 strekt zich uit tot verschillende interieurstijlen, of het nu gaat om modern of klassiek. Gebaseerd op de geliefde i50-serie, is de i61 compacter en gestroomlijnder van formaat. Het ontwerp van de Contura i61 is het resultaat van een samenwerking met ontwerpbureau Myra, dat bekend staat om ruim 40 jaar aan stijlvol en functioneel Scandinavisch design.

 

De transparante glazen deur van de Contura i61 geeft een luchtige uitstraling aan de haard. Daarnaast is de verbrandingskamer verhoogd tot 57 cm, wat resulteert in een nog beter zicht op het vuur.

 

Stoken wordt eenvoudiger met de Contura i61, die meer biedt dan alleen een fraai uiterlijk.

 

Innovatieve Bediening

 

De klep van de Contura i61 is ontworpen met innovatie en effectiviteit in gedachten. Met slechts één regeling kunt u meerdere toevoertluchtsystemen bedienen, wat een betere controle over het vuur mogelijk maakt en het aanmaken en brandende houden vereenvoudigt.

 

Warmtevasthoudende Kracht van Powerstone

 

Met een warmtevasthoudend magazijn van Powerstone krijgt uw kachel extra vermogen. Deze functie zorgt voor het vasthouden en gelijkmatig verspreiden van warmte gedurende een langere periode, waardoor u langer kunt genieten van een aangename warmte in de ruimte.

Extra informatie

Omlijsting

Artstone, Artstone Naturel, Artstone Wit, Speksteen, Wit Staal, Zwart Staal

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,0 kW
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout