Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura I51

Vanaf 7895,-

De Contura i51, geliefd vanwege zijn witte plaatstalen design en zijn efficiëntie, biedt niet alleen een eigentijds uiterlijk, maar ook een keuze uit 6 verschillende omlijstingen en de mogelijkheid voor extra warmte met de Powerstone.

 

Maattekening I51

 

Artikelnummer: d860bd12ce9c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Contura i51 in wit plaatstaal is een zeer gewild model binnen het assortiment. Het moderne design sluit naadloos aan bij eigentijdse woningen. Echter, wat de i51 tot een ware topper maakt, is niet alleen het eigentijdse ontwerp, maar vooral ook de indrukwekkende efficiëntie en dichtheid van deze houtkachel.

 

De Contura i51 onderscheidt zich doordat deze zijn verbrandingslucht van buiten haalt, wat niet alleen het aansteken van de kachel vereenvoudigt, maar ook het verwarmingsproces uiterst efficiënt maakt. Het opwarmen van de ruimte verloopt hierdoor sneller en zuiniger.

 

Bovendien biedt de Contura i51 de mogelijkheid om extra warmte te genereren door gebruik te maken van een warmtevasthoudend magazijn, de Powerstone. Deze toevoeging verlengt de warmteafgifte, zelfs nadat het vuur gedoofd is, waardoor u langer van een behaaglijke temperatuur kunt genieten.

 

De veelzijdigheid van de Contura i51 wordt verder benadrukt door de beschikbaarheid van maar liefst 6 verschillende omlijstingen: artstone, artstone naturel, artstone zandsteen, speksteen, zwart en wit staal. Hierdoor kunt u de kachel aanpassen aan uw persoonlijke smaak en interieur.

Extra informatie

Omlijsting

Artstone, Artstone Naturel, Artstone Zandsteen, Speksteen, Zwart Staal, Wit Staal

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,0 kW
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout