Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura I50

Vanaf 5500,-

De Contura i50, met royale ruiten aan drie zijden en fraaie omlijsting van hoogwaardige materialen, is een stijlvolle toevoeging aan moderne woningen, waarmee u meer sfeer en warmte in huis creëert.

Artikelnummer: d860bd12ce9c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Contura i50 is een kachel die perfect past in de moderne woning. Hedendaagse woningen hebben vaak een eigentijdse stijl, waar de Contura i50 uitstekend bij aansluit. Deze serie biedt royale ruiten aan drie zijden, waardoor u vanuit verschillende hoeken kunt genieten van het betoverende vlammenspel. De Contura i50 is ontworpen om het maximale uit uw vuurervaring te halen en om een warme en gastvrije sfeer te creëren die de moderne woning aanvult.

 

Het design van de Contura i50 serie wordt versterkt door de omlijsting van hoogwaardige en fraaie materialen. Deze materialen voegen niet alleen esthetische waarde toe, maar verhogen ook de algehele uitstraling van de kachel. De royale ruiten en hoogwaardige omlijsting dragen bij aan het gevoel van openheid en maken het mogelijk om nog meer te genieten van de dansende vlammen.

 

Breng meer sfeer in huis met de Contura i50. Met zijn elegante ontwerp, royale ruiten en keuze uit meerdere kleuren biedt deze serie een uitstekende mogelijkheid om uw interieur te verrijken met warmte en stijl.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,0 kW
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout