Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura I5 Panorama

Vanaf 2675,-

Upgrade uw open haard naar een efficiënte Contura i5 inzethaard voor een gezellige sfeer en zuinigere verwarming, met minimale roetvorming en milieuvriendelijke eigenschappen als enige Zweedse Swan inzethaard.

Artikelnummer: d860bd12ce9c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Het upgraden van een open haard naar een inzethaard, zoals de Contura i5, is een verstandige keuze. Hiermee wordt de warmte die anders verloren zou gaan door de schoorsteen, efficiënter verspreid door de ruimte. Deze haard is voorzien van nieuwe en efficiënte verbrandingstechnologie, waardoor het hout langer meegaat en roetvorming tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor blijft het vuur altijd zichtbaar door een grote en schone glazen deur, wat een knusse en aangename sfeer creëert.

 

De Contura i5 biedt niet alleen gezelligheid, maar ook gemoedsrust. Het efficiënte verbrandingssysteem zorgt ervoor dat de warmte optimaal wordt benut en dat de uitstoot van roet wordt geminimaliseerd. Hierdoor geniet u niet alleen van een warme en comfortabele omgeving, maar draagt u ook bij aan een schonere verbranding.

 

Opmerkelijk is dat de Contura i5 de enige Zweedse Swan inzethaard is, wat aangeeft dat het voldoet aan strenge milieunormen en duurzaamheidseisen. Met deze haard haalt u niet alleen gezelligheid, maar ook milieuvriendelijkheid in huis.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,0 kW
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Hout