Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura I41

Vanaf 7895,-

De Contura i41 biedt veelzijdigheid in vorm, materiaal en functionaliteit met een hoekdeur in diverse uitvoeringen, waaronder artstone, speksteen en zandsteen. Het toevoegen van powerstone voor langdurige warmteopslag en de variaties in natuursteen maken elke haard uniek.

Artikelnummer: d860bd12ce9c-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Contura i41 wordt aangeboden met een deur in de hoek, verkrijgbaar in zowel linker- als rechtervarianten, en biedt diverse uitvoeringen, waaronder artstone, speksteen en zandsteen. Wat deze haard extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om bij alle modellen 200 kg powerstone toe te voegen voor extra langdurige warmteopslag. Zelfs nadat het vuur is gedoofd, blijft de kachel nog urenlang warmte afgeven, waardoor een aangename en comfortabele omgeving behouden blijft.

 

Bij alle modellen van de Contura i41 wordt standaard een gemonteerde ergonomische handgreep meegeleverd. Deze kan eenvoudig vervangen worden door een eveneens meegeleverde discrete handgreep. Dit biedt niet alleen functionaliteit, maar ook flexibiliteit in het ontwerp, waardoor u de uitstraling van de haard naar uw eigen smaak kunt aanpassen.

 

Het natuursteen dat wordt gebruikt voor de Contura i41 varieert in patronen en kleuren, wat elk model uniek maakt. Deze variaties geven een extra esthetische dimensie aan de haard, waardoor het een blikvanger wordt in elke ruimte waarin het geplaatst wordt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout