Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura I40

Vanaf 5095,-

De Contura i40 van Contura is de ideale inbouwhaard met een liftdeur en biedt keuzes in zowel vorm als materiaal voor een persoonlijke aanpassing, terwijl het hoogwaardige kwaliteit en een prachtig vlammenspel combineert.

Artikelnummer: d860bd12ce9c-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Als u op zoek bent naar een inbouwhaard met een liftdeur, is de Contura i40 wellicht precies wat u zoekt. Contura staat bekend om zijn productie van hoogwaardige kwaliteit haarden, en de Contura i40 is daarop geen uitzondering. Deze haard biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen een linker- of rechthoek uitvoering, zodat u een model kunt kiezen dat perfect past bij uw ruimte en voorkeuren.

 

Met de zijruit van de Contura i40 kunt u volop genieten van het prachtige vlammenspel dat deze haard biedt. Bovendien is het mogelijk om de Contura i40 te laten leveren met een complete opbouw naar keuze, waarbij u kunt kiezen uit hoogwaardige materialen zoals artstone, speksteen en zandsteen. Dit stelt u in staat om niet alleen te genieten van de warmte en gezelligheid van het vuur, maar ook van de esthetiek die past bij uw persoonlijke smaak en interieur.

 

De Contura i40 biedt niet alleen functionaliteit en kwaliteit, maar ook veelzijdigheid in ontwerp en materiaalkeuze, waardoor het een veelbelovende keuze is voor wie op zoek is naar een inbouwhaard met liftdeur.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Contura
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout